Cap de setmana musical, el 25 i 26 de febrer, al canal Super3

El canal Super3 ha preparat un cap de setmana especial dedicat a la música amb l'emissió el dissabte 25, a les 15.35, de l'espectacle "Super3: el musical", i el diumenge 26, a les 15.35, del concert simfònic "Tots som súpers", que va commemorar els 25 anys del Super3.

La música és un dels punts forts del canal Super3 i durant els seus vint-i-sis anys d'història ha publicat diversos discos amb cançons pròpies, com els últims "Benvinguts al Club", "Anem a veure món", "Uh! Oh! No tinc por!", "Connectem", "Arkandú" o el més recent, l'àlbum doble "Tots som súpers".

Els temes musicals de tots aquests discos s'han pogut sentir en directe a les diferents

edicions de la Festa dels Súpers, en les actuacions que han fet els SP3 i els personatges de la família arreu del territori; al teatre, amb l'espectacle "Super3: el musical", o versionats per artistes consagrats que van ser súpers, com Els Amics de les Arts, Catarres, Enric Verdaguer, Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Dausà, Elena Gadel, Gemma Humet o Arnau Tordera, que les van interpretar en directe, amb l'OBC i el quartet de pop rock de Marc Parrot, en un emotiu concert a L'Auditori de Barcelona, que va clausurar la celebració del 25è aniversari del Super3. 

Precisament, el cap de setmana del 25 i 26 de febrer es podran tornar a veure aquests dos espectacles al canal Super3, just unes setmanes després d'haver rebut el reconeixement de la indústria musical als Premis Enderrock 2017-XIX Premis de la Música Catalana.

Super3: el musical (dissabte 25 de febrer, a les 15.35)

Aquesta exitosa obra teatral, protagonitzada per la família del Super3 i les seves populars cançons, és una coproducció de TV3 i Dagoll Dagom. "Super3: el musical" es va estrenar al Teatre Victòria de Barcelona el 14 de desembre del 2013 i, després de més de 80 funcions, va ser vista per més de 65.000 espectadors. El muntatge també va passar pel Festival de Cap Roig, amb un gran èxit de públic.

La història comença quan la Mildred, l'aranya gegant de la Lila, és segrestada pel Senyor Pla, que la té tancada en un castell embruixat. La família del Super3 viatja fins al castell per alliberar-la. Toc toc! S'obre una gran porta: "Endavant, súpers... benvinguts al castell embruixat!" Així s'inicia una aventura que converteix l'escenari del teatre en un castell embruixat que posarà al límit la família del Super3. Una història de superació i d'amistat, de somnis i reptes. Una història terroríficament divertida.

Liderats per la valentia de la Lila, la família va descobrint tots els secrets que amaguen les màgiques i misterioses habitacions del castell. Familiaritzada amb monstres i fantasmes, la Lila esperona la família a superar proves i trampes per alliberar la Mildred.

El Senyor Pla i el Rick, que lluiten per contenir la força de l'aranya gegant a la torre més alta, tenen reservades maquiavèl·liques sorpreses que inclouen la intenció de rostir la Mildred, convertir tota la família en zombis i deixar-los tancats allà per sempre.

L'Àlex, el Pau, el Fluski, la Pati Pla i la Lila comprendran la importància de mantenir-se units en un camí que els va convertint a tots en uns zombis còmicament particulars.

Tots menys la Lila, que està a punt d'arribar a la torre més alta i alliberar la Mildred. Ho aconseguirà?

Els temes musicals de l'espectacle són: "Connectem", "Sóc així", "Kuku Mamba", "Inventem", "Tinc els ingredients", "El mal camí", "Somio", "Uh! Oh! No tinc por!", "Superaventura", "M'agrada l'esport", "Sempre trepitjant" i "Tots som súpers".

Concert "Tots som súpers" (diumenge 26 de febrer, a les 15.35)

El Super3 va tancar la celebració del seu 25è aniversari amb un gran concert que es va fer el 5 de novembre passat a L'Auditori de Barcelona. El concert "Tots som súpers", en clau de fusió clàssica i pop, va fer un repàs de les cançons més emblemàtiques del Super3, interpretades per deu artistes que van ser súpers: Els Amics de les Arts, Catarres, Enric Verdaguer, Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Dausà, Elena Gadel, Gemma Humet, Arnau Tordera i els SP3, juntament amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot. El concert el va presentar Laia Servera, editora del programa "InfoK" del canal Super3.

"Tots som súpers" és un concert simfònic, que repassa les cançons més emblemàtiques dels 25 anys d'història del Super3, interpretades per artistes representatius de l'escena musical catalana que van ser súpers, acompanyats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot.

Els Amics de les Arts interpreten "Per molts anys" i "Superaventura"; Enric Verdaguer, "Benvinguts al club"; els Catarres, "Musculman"; Joan Colomo, "Shin Chan"; Joan Dausà, "Connectem"; els SP3, "Clubifaximàtic";  Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, "Bola de drac"; Judit Neddermann, "Uh! Oh! No tinc por!"; Elena Gadel, "Quina cua que tinc"; i Gemma Humet, "Arkandú". Com a colofó, tots els artistes canten "Tots som súpers". 

Aquests temes, interpretats pels mateixos artistes que van actuar al concert, formen part del nou disc doble del Super3, que també es titula "Tots som súpers". El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i aquests deu artistes que al seu dia van ser súpers.

super3.cat

Anar al contingut