Canvis individuals per millorar el món, a "L'ofici de viure"

Demà, 10 de gener, a les 23.35, TV3 finalitza la temporada de "L'ofici de viure" amb el capítol "Sigues el canvi que vols veure al món", sobre els petits canvis psicològics que pot fer cadascú per contribuir a la millora de la societat.

"L'ofici de viure" és l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio que busca maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

El títol d'aquest capítol està manllevat literalment d'una frase de Gandhi: "Sigues el canvi que vols veure al món". Com podem començar a fer, cadascun de nosaltres, petits canvis psicològics per millorar la societat? Els especialistes entrevistats en aquest capítol són partidaris de començar a fer canvis cadascun de nosaltres, com a individus, i no només esperar que els canvis vinguin de fora.

En parlen l'escriptor i economista Àlex Rovira i el conferenciant Sergi Torres, dos dels catalans que tenen més seguidors arreu del món en l'àmbit del creixement personal, en aquests moments.

D'altra banda, la metge catalana Maria Carme Martínez parla de l'Ho'oponopono, una tècnica ancestral hawaiana de resolució de conflictes, que assegura que tots som un i que si fem un canvi en nosaltres, això afecta l'exterior.

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

 

tv3.cat/ofici

facebook.com/loficideviure

twitter.com/loficideviure

 

Anar al contingut