Bruno Oro presentarà el programa de Cap d'Any de TV3

Aquest any, a TV3, el Cap d'Any serà una gran festa, un espectacle d'aquells que es recorden durant molt de temps… A partir de les 22.40, "Playcracks 2017", una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, on les cares més conegudes i estimades de la cadena pujaran a l'escenari per fer un playback total i posar-se en la pell dels artistes més coneguts i ballats de la història! Una gala per donar la benvinguda al nou any amb un gran retorn per presentar-la: l'actor i cantant Bruno Oro.

Que els presentadors de TV3 són cracs ja se sabia… però la nit de Cap d'Any seran uns "Playcracks"! És a dir, cracs del playback! Ho demostraran a partir de les 22.40 fins a les 02.00, aproximadament. Els rostres més populars de la cadena pujaran a un escenari i, davant del públic, en un ambient de festa, en un local d'espectacles, simularan ser l'artista original de la cançó que triïn.

"Playcracks 2017" significarà també el retorn de... Bruno Oro! El "gentleman" més còmic, i el còmic més "gentleman", conduirà una nit plena de diversió i, a més, també aportarà el seu moment playback.

Sí, l'enyorat Bruno Oro, present al "Polònia" des del primer programa, ara fa gairebé 10 anys. L'"alter ego" del president Mas que va decidir deixar aquesta faceta per dedicar-se a altres projectes relacionats amb el món de la música, el cinema i el teatre. Tot i que el seu personatge d'Artur Mas ha estat un dels més celebrats del "Polònia", va donar vida a molts altres personatges, com ara Ángel Acebes, el president Companys, Alberto Ruiz-Gallardón, María Teresa Fernández de la Vega, Maruja Torres... En total, més de trenta imitacions. A més, entre altres projectes, ha participat a la sèrie de TV3 "El cor de la ciutat"; ha estrenat "Vinagre" a TV3, un programa de gags amb l'actriu Clara Segura, i també ha presentat la secció setmanal "Petits remeis per a gran histèries" a "El matí de Catalunya Ràdio".

"Playcracks 2017" serà en playback total: sense caracterització, a cara descoberta, i amb la seva actitud (no amb la seva veu), intentaran defensar el tema tant com puguin. I en la tria de temes hi haurà sorpreses, perquè potser una noia cantarà amb veu de noi, un jove amb veu de gran... i mil combinacions que generaran molts moments inesperats i molt divertits.

Qui canta què és sorpresa, s'està preparant amb molta discreció (i amb molta classe, que consti!)... però es pot avançar, per exemple, que els presentadors de les campanades, Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas (el Pol i la Tània de "Merlí") hi participaran amb un duet... imprevisible.

Això no és tot. Els espectadors podran enviar a TV3 el seu playback durant tot aquest Nadal. I el consell és que ho donin tot, perquè els millors també seran a la gala "Playcracks 2017"!

S'ha de deixar volar la imaginació! Prop d'una vintena de playbacks! Qui ho farà? Què interpretarà? La resposta ajudarà que tothom entri al 2017 com uns cracs... o millor, com uns "Playcracks"!

"Playcracks 2017" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

tv3.cat

Vídeo amb els millors moments de Bruno Oro a TV3

Anar al contingut