"Benvinguts a la família" i "Pau, la força d'un silenci", nominades al Seoul International Drama Awards

La sèrie d'humor negre de TV3 "Benvinguts a la família" ha rebut dues nominacions, al Millor director, Pau Freixas, i a la Millor Comèdia. En la 13a edició dels Seoul Drama Awards.
Joan Pera també ha estat nominat en la categoria de millor actor pel paper de protagonista a la coproducció de TV3 "Pau, la força d'un silenci", dirigida per Manuel Huerga. Pera ja va estar nominat als Golden Nymph Awards, al Festival de Televisió de Montecarlo, on la pel·lícula va ser rebre el premi de la Creu Roja de Mònaco.
"Benvinguts a la família", la sèrie d'humor negre de TV3.

"Benvinguts a la família", la sèrie d'humor negre de TV3.

La comèdia d'humor negre protagonitzada per Melani Olivares "Benvinguts a la família", que TV3 va estrenar el 22 de gener i narra la història de tot el que pot arribar a fer una mare per tirar endavant els seus fills, ha rebut dues nominacions al Seoul Drama Awards: al millor director, per Pau Freixas, i a la millor comèdia. La sèrie de TV3 "Benvinguts a la família" està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i compta amb la producció executiva de Pau Freixas i la direcció argumental d'Ivan Mercadé. La sèrie consta de 13 capítols, de 50 minuts de durada, i es va emetre durant el primer quadrimestre del 2018.

D'altra banda, l'actor Joan Pera està nominat a la categoria de millor actor pel seu paper de Pau Casals en la coproducció "Pau, la força d'un silenci". A la pel·lícula, dirigida per Manuel Huerga també hi intervenen Nao Albet, Carme Sansa i Marc Cartes. És una coproducció de TV3, Minoria Absoluta i Euskal Telebista, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, la Région Occitanie i Slot Machine.

Els Seoul Drama Awards, el festival de drames més veterà del món, va néixer fa tretze anys amb el propòsit d'introduir drames d'altres països a Corea i viceversa. Actualment és reconegut arreu. Enguany hi competeixen 250 treballs de més de 50 països.

tv3.cat/ficcioicinema