Bartomeu posa ordre als escàndols del Barça, a "Crackòvia"

Dilluns, a partir de les 21.55, a "Crackòvia", Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) trobarà la solució per posar ordre als escàndols dels jugadors del Barça amb la fiscalia. Per això, presentarà un nou projecte molt especial per a l'equip blaugrana.

D'altra banda, Florentino Pérez (Jordi Ríos) i Josep Pedrerol (Raúl Pérez) prepararan el clàssic Barça-Madrid. El president madridista portarà el presentador de "Periodismo" de compres perquè aconsegueixi tot el necessari per suplantar diversos jugadors durant el partit. També es descobrirà, aquesta setmana, qui hi ha darrere d'una famosa veu del programa.

A més, torna al "Crackòvia" en Peyu (Ivan Labanda) per tornar a desmuntar alguns dels gags del programa; Manolo Lama (Raúl Pérez) i Manu Carreño (Alan Lillo) presentaran un nou producte de Laboratoris Jose Mari per a tots aquells homes que volen modernitzar alguns dels seus costums, i Quim Monzó (Pep Plaza) i Sergi Pàmies (David Olivares) faran un repàs de l'actualitat de la premsa esportiva des de "Crackòvia Il·lustrat".

tv3.cat/crackovia

facebook.com/crackovia

twitter.com/crackoviadetv3

youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3

Anar al contingut