Bartomeu Muñoz creu que el "cas Pretòria" pretén dinamitar la idea de "l'oasi català"

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet diu que Luis García "Luigi" encara paga les quotes de militant del PSC

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, creu que el "cas Pretòria" obeeix a interessos polítics i a la intenció d'acabar amb la idea de "l'oasi català".

En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Muñoz ha negat tots els casos de corrupció que se li imputen i ha defensat el projecte Cúbics com un projecte molt beneficiós per a Santa Coloma, que es va requalificar diverses vegades i que va guanyar valor en cada pas. En tot cas, l'exalcalde ha recordat que aquest era un projecte de l'ajuntament anterior, que liderava Manuela de Madre.

Per Bartomeu Muñoz, tot el "cas Pretòria" té un clar rerefons polític. Segons ha dit, "algú tenia una necessitat de treure un gran cas a Catalunya i que aquest cas fos un cas que impliqués, no només el PSC sinó que impliqués més coses (...) per exemple, gent de Convergència Democràtica de Catalunya, però que això suposava que aquesta teoria de ‘l'oasi català' explosionava de manera brutal".

L'exalcalde de Santa Coloma ha dit que "mai a la vida" va adjudicar cap obra pública a dit, i ha qualificat de "radicalment falses" les acusacions de tracte de favor a determinades constructores. Bartomeu Muñoz ha explicat a Manel Fuentes que un dels altres implicats en el "cas Pretòria", Luis Garcia "Luigi", encara milita al PSC i en paga la quota. "Jo crec que sí, perquè em va explicar, a la presó també, que ell continuava pagant la quota de militant del PSC; no només la quota de militant sinó la de patró de la Fundació Rafael de Campalans".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut