Estrena divendres, a les 22.00

"Tatuats pels Pirineus": descobrim paratges d'alçada amb Eva Clausó

Pugem a la muntanya amb Eva Clausó. A partir d'aquest divendres, a "Tatuats pels Pirineus", descobrirem els racons d'onze comarques de la serralada en companyia dels seus habitants.

"Tatuats pels Pirineus", que s'emetrà cada divendres a les 22.00, mostra pobles i racons especials a través de la càmera que sempre duu l'Eva Clausó i dels personatges –sempre carismàtics– que viuen en aquesta serralada.

 

 

Bar, Organyà, la Seu d'Urgell i Ossera

En el primer capítol, Clausó, directora i presentadora, pasturarà amb el Xesco, un formatger del poble de Bar (Alt Urgell) a qui tothom coneix com "l'home tranquil". Amb ell descobrirà la passió per aquest ofici i farà ruta fins a Organyà per tastar uns embotits centenaris.

A la Seu d'Urgell retrobarà l'essència del mercat de pagès i, a Ossera, el poble dels artesans, tastarà el formatge de tupí, trobarà l'arbre del pa i percebrà la màgia de viure-hi.

El grup musical convidat del programa serà Orquestrina Trama, format per joves vinculats a la música i a la cultura tradicional del Pirineu i que fan reviure les melodies amagades entre aquestes muntanyes.

 

tv3.cat/tatuatspelspirineus

Anar al contingut