Baltasar, Coscubiela i Valls parlaran de la crisi, dilluns, a Catalunya Ràdio

Aquest dilluns, 13 d'octubre, Catalunya Ràdio emetrà diverses entrevistes sobre la crisi econòmica, la seva afectació i les mesures que s'estan prenent per superar-ne els efectes.

- El programa "Problemes domèstics", amb Manel Fuentes, entrevistarà el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar. L'entrevista començarà cap a un quart de dotze del migdia i serà per telèfon. "Problemes domèstics" s'emet de dilluns a divendres, d'11.00 a 13.00 h, a Catalunya Ràdio.
- El programa "L'oracle", amb Xavier Graset, farà tertúlia de tres a quatre de la tarda amb el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Coscubiela. Coscubiela conversarà amb els contertulians del programa. "L'oracle" s'emet de dilluns a divendres, de 15.00 a 16.00 h, a Catalunya Ràdio.
- El programa "El Cafè de la República", amb Joan Barril, tindrà com a convidat Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. L'entrevista començarà cap a un quart de deu del vespre. "El Cafè de la República" s'emet de dilluns a divendres, de 21.00 a 23.00 h, a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut