Ballar i reivindicar amb un grup de persones trans, a "Ballar"

Demà, a les 22.05, el 33 emetrà un nou capítol de "Ballar", un programa en què s'acostaran al ball per acabar parlant de la vida. Per demostrar que tothom pot ballar, en cada capítol el coreògraf Pere Faura es posa un repte: fer ballar una coreografia a un col·lectiu que no ho acostuma a fer.

Reivindicar no deixa de ser una reclamació d'allò que ja és teu. Ningú t'ho hauria de poder treure. Però la lluita no està perduda. Pere Faura farà ballar un grup de persones trans que reivindiquen cada dia la diversitat de gènere.

La ballarina i coreògrafa Sol Picó fa 24 anys que treballa per fer visibles realitats incòmodes i la Societat Doctor Alonso reivindica una vida on la dansa i les arts escèniques estiguin presents a la vida quotidiana de les persones.

I és que "ballar ens fa sentir lliures, ens transporta i ens fa millors". Es balla per celebrar coses, per passar-s'ho bé, per compartir i, fins i tot, per reivindicar. Es balla amb els amics, amb la parella, amb la mare. També sol, agafat de la mà o en rotllana. No hi ha una manera de ballar, n'hi ha tantes com persones.

tv3.cat/ballar

facebook.com/ballartv3

twitter.com/ballartv3

instagram.com/ballartv3/

Anar al contingut