Ballar i arriscar-se amb la colla castellera dels Moixiganguers, a "Ballar"

Demà, a les 22.05, el 33 emetrà un nou capítol de "Ballar", un programa en què s'acostaran al ball per acabar parlant de la vida. Per demostrar que tothom pot ballar, en cada capítol el coreògraf Pere Faura es posa un repte: fer ballar una coreografia a un col·lectiu que no ho acostuma a fer.

L'atracció de l'abisme, el "vull però no ho he de fer", els impossibles. Si algú entén de risc són els castellers. Conviuen cada dia amb el perill de caure, i aquesta setmana la colla dels Moixiganguers d'Igualada conviurà també amb una altra manera d'arriscar a la vida: ballant.

La companyia de dansa GN/MC sap perfectament què implica el risc, no només artístic, sinó també físic a partir de coreografies eminentment acrobàtiques.

I la coreògrafa i "performer" Sònia Gómez també s'hi juga el tipus, en les seves creacions, amb una proposta que experimenta amb els elements més perillosos de l'espai escènic.

I és que "ballar ens fa sentir lliures, ens transporta i ens fa millors". Es balla per celebrar coses, per passar-s'ho bé, per compartir i, fins i tot, per reivindicar. Es balla amb els amics, amb la parella, amb la mare. També sol, agafat de la mà o en rotllana. No hi ha una manera de ballar, n'hi ha tantes com persones.

tv3.cat/ballar

facebook.com/ballartv3

twitter.com/ballartv3

instagram.com/ballartv3/

Anar al contingut