Avui "El foraster", Premi Ondas 2016, visita Castellar de n'Hug

Amb motiu del Premi Ondas amb que ha estat guardonat "El foraster", TV3 canvia avui la seva programació per emetre, després del "Fora de sèrie" protagonitzat per Carles Francino i Sergi López, el capítol en què Quim Masferrer visitava Castellar de n'Hug, a la comarca del Berguedà, just quan el poble celebrava el dia més important de l'any: el dia del concurs internacional de gossos d'atura. Serà a les 23.50.

Ahir es va saber que el programa de TV3  "El foraster" havia rebut l'Ondas al millor programa emès per emissores o cadenes no estatals. En declaracions al programa "Divendres", Quim Masferrer ha explicat que s'ha assabentat del premi fent feina, en plena gravació de la nova temporada quan, de sobte, tot l'equip s'ha posat a aplaudir en saber que havien rebut l'Ondas.

L'última temporada, "El foraster" es va estrenar amb "Una vall molt especial", un capítol especial gravat íntegrament a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona durant els dies 24 i 25 de desembre. El capítol més vist de la temporada, amb 829.000 espectadors de mitjana i un 27,4% de quota, va correspondre al pas de Quim Masferrer per Castellar de n'Hug, a la comarca del Berguedà, just quan el poble celebrava el dia més important de l'any: el dia del concurs internacional de gossos d'atura.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

 

Anar al contingut