Aureli Argemí, defensor dels drets dels pobles, a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 10.00, a TV3, "Signes dels temps" entrevista Aureli Argemí, activista cívic, fundador del CIEMEN. El programa també parla amb Lourdes Arqués, presidenta de l'associació d'ajuda a la infància sense recursos. Per acabar, l'ermita de Santa Caterina de Torroella de Montgrí, a l'espai "Patrimoni".

Aureli Argemí, defensor dels drets dels pobles

Aureli Argemí té una llarga trajectòria al servei de Catalunya i de la llibertat dels pobles. Va ser monjo de Montserrat, secretari de l'abat Aureli M. Escarré i fundador del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN). "Signes dels temps" entrevista l'activista cívic i cultural, Aureli Argemí, distingit amb la Creu de Sant Jordi 2016.

Lourdes Arqués, fundadora d'AIS

Després d'anys d'experiència treballant en el món del voluntariat a Catalunya i a d'altres països, Lourdes Arqués, coincidint amb el naixement del seu segon fill, afectat per una paràlisi cerebral, decideix fer un tomb a la seva vida i crea Ajuda a la Infància Sense recursos. "Signes dels temps" parla amb ella de la feina que fan per ajudar les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

Santa Caterina de Torroella de Montgrí

Situada al cor del massís del Montgrí, l'ermita de Santa Caterina la van començar a construir tres ermitans que havien deixat Montserrat per divisions internes dins l'església. Era l'any 1392. L'ermita, amagada enmig de la Vall de Santa Caterina, va inspirar l'escriptora Caterina Albert, coneguda com Víctor Català, en la seva obra "Solitud", on descriu l'aplec que s'hi celebra cada any per novembre. La capella és d'estil gòtic i a l'altar major hi ha un retaule obra de Joan Torras, de Figueres, datat l'any 1702.

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut