La Maria i en Claudi, a "La Riera"
La Maria i en Claudi, a "La Riera"

Assumptes d'interès entre la Maria i en Claudi, a "La Riera"

Dilluns, a les 15.50, al capítol 1325 de "La Riera", la Maria Monclús serà del tot conscient que en Claudi l'està enganyant, i que és a la llista només per interès. La Lola troba a faltar en Jota, i a la Griselda li sap greu haver-los separat. D'altra banda, un patró de la Fundació fa negocis amb l'Enguita i comet la imprudència d'explicar-ho.

La Lídia ha aconseguit que els promotors de la clínica de luxe privada estiguin d'acord a portar-la a Sant Climent. Els ha promès avantatges fiscals, i compromet així en Claudi, a qui ja dóna per guanyador de les eleccions municipals. A ell no li fa cap gràcia aquesta intromissió, però afluixa de seguida quan veu els números de l'operació i la seva part del pastís.

La Míriam coneix un home al centre, que es diu Gaillart. Li ha fet un dibuix i l'hi regala. Ella vol pagar-l'hi, però ell diu que no, ella insisteix i ell acaba acceptant. Més tard es repeteix la situació amb la Rita.

En Borràs, un dels patrons del centre que s'havia compromès a fer una donació, comunica a l'Albert que se'n desdiu perquè necessita centrar tots els seus esforços a reflotar l'empresa familiar. Imprudentment, confessa que l'Enguita és qui aporta capital al projecte. La Rita ho sent i ho explica a l'Omar, que decideix investigar l'assumpte.

La Lola es troba amb en Jota i li diu que vol tornar amb ell, i li costa ben poc convèncer-lo. Aliena a aquest fet, la Griselda, que se sent culpable per haver separat la parella, també va a trobar l'home i li demana que doni una altra oportunitat a la relació.

 

tv3.cat/lariera
facebook.com/lariera
spotify

Anar al contingut