Arriben els pares de la Candela, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1488 de "La Riera", encara no hi ha notícies de la Candela i avui arriben els seus pares. La Rebeca confessa al Sergi que el cas pinta molt malament. A més, l'Àxel s'adona que li serà molt difícil recuperar la confiança de la seva família després del que s'ha destapat.

Avui arriben l'Alfons i la Gala, els pares de la Candela, de qui encara no hi ha notícies. Hi ha massa coses per assimilar en molt poc temps i la Gala està molt empipada amb la Maribel. La Rebeca ha admès a en Sergi que el cas de la desaparició de la noia no pinta gens bé i ell intenta consolar la Maribel, però sense explicar-li quina és l'opinió de la inspectora.

A la fonda, la Patrícia té una conversa de feina amb la Mercè. Així s'assabenta que el seu pare i ella ja no estan junts. Sembla que s'estova una mica però, més tard, quan parla amb ell, descobreix que va ser la Mercè qui va tallar la relació. Això no li agrada gens.

La Griselda ha tornat. Tant ella com la Tilda intenten passar pàgina i donar-se una altra oportunitat. És evident que s'estimen, però també ho és que alguna cosa s'ha esquerdat en la seva relació.

I la Bibiana evita l'Àxel perquè encara està en estat de xoc pel que va saber d'ell. El mateix passa amb la Maria. Només en Raül sembla capaç de mirar les coses amb una mica de perspectiva.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut