Montse Virgili, conductora d'"Interferècies".
Montse Virgili, conductora d'"Interferècies".

Aquest estiu "Interferències" apaga el mòbil, però encén la curiositat

El programa "Interferències" ha tornat els matins dels caps de setmana d'estiu, a Catalunya Ràdio. L'espai presentat per la periodista Montse Virgili es pot escoltar els dissabtes i diumenges, de 10.05 a 12.00.

Aquest cap de setmana el programa entrevistarà la directora de cinema Elena Trapé. A "Heroïnes" Alba Sotorra presentarà la comunitat matriarcal Mosuo. El programa recordarà la música de la pel·lícula "Dirty Dancing", explicarà la relació entre el menjar i les emocions i també recordarà el Maig del 68.

Els matins dels caps de setmana d'estiu de Catalunya Ràdio són del programa "Interferències", conduït per la periodista Montse Virgili, un espai ple de somriures, dosis d'humor, coneixement, curiositats, música, gastronomia de morro fi, viatges, promeses de lectura i aventures de llarg quilometratge.

Acompanyen la conductora un bon grapat de col·laboradors, com la directora de cinema i guanyadora d'un premi Gaudí Alba Sotorra, per exemple, que, en la secció "Heroïnes", parla de les dones que ha conegut arreu, al llarg dels seus rodatges. A l'"Informatiu tropical", els tuitaires Manel Vidal (@zuvielzirkus) i Joel Díaz (@joel_cockburn), artífexs del potcast esportiu "La sotana", repassen l'actualitat política i social, amb molt d'humor. Amb el crític musical Xavier Sánchez Pons, el programa recorda la música dels 80 i 90. I també hi ha un espai per als bons propòsits literaris, amb l'escriptor Víctor Garcia Tur, que parla dels llibres que se solen reservar per a l'estiu i de si s'arriba a acomplir aquest propòsit de lectura en la majoria dels casos. L'escriptor i antropòleg Adrià Pujol parla de la condició humana com una fàbrica d'errors i encerts meravellosos. I a la secció "Menjar amb les mans", en què es parla de tot allò que envolta la cuina, la gastrònoma Mar Calpena descobreix tots els detalls que constitueixen un bon àpat.

Aquest cap de setmana passarà per "Interferències" Elena Trapé, directora de cinema multipremiada al Festival de Màlaga per la coproducció de TV3 "Les distàncies". A la secció d'Alba Sotorra, el programa descobrirà la comunitat Mosuo de la Xina, una de les úniques societats matriarcals del món. El programa també recordarà la música de la pel·lícula "Dirty Dancing", i parlarà amb un bàrman i un cuiner de la relació entre el menjar i les emocions: per què a alguns els agrada el picant i a d'altres, no? I el dolç? Per acabar el cap de setmana, el programa recordarà l'esperit llibertari del Maig del 68, amb alguns dels seus protagonistes; què en queda, de tot allò, 50 anys després?

 "Interferències", un magazín de la graella d'estiu de Catalunya Ràdio, presentat per Montse Virgili, que s'emet els caps de setmana de 10.05 a 12.00.

catradio.cat/interferencies

Anar al contingut