Aquest dissabte, "Tarda Tardà" torna a la programació d'iCat fm després de 3 mesos d'absència

"Tarda tardà", l'històric programa musical de Jordi Tardà, torna dissabte a iCat fm després de 3 mesos d'absència. El programa s'incorpora a la graella d'iCat fm en un nou horari ja que a partir d'ara s'emetrà de 10 de la nit a 1 de la matinada.

Com sempre, el programa serà referència imprescindible del rock internacional i en aquesta nova etapa serà més gran. Aquest mateix dissabte comença amb el primer disc d'estudi de Queen amb Paul Rodgers i amb informació sobre els nous treballs d'AC/CD, U2, Asia, The Raconteus i Whitesnake.
Aquest primer programa servirà per posar-se al dia del més destacat del primer trimestre del 2008. "Tarda Tardà" torna a iCat fm després que aquets últims mesos el seu realitzador i ànima del programa, Jordi Tarda, s'ha estat recuperant d'una malaltia.
Aquesta nova etapa del "Tarda Tardà" tindrà també el seu reflex a la xarxa ja que ben aviat posarà en marxa una web pròpia on s'hi podran trobar veritables perles del programa i concerts que s'han fet en directe des dels estudis de Catalunya Ràdio en aquests 23 anys d'història del programa.
"Tarda Tardà" s'emetrà a partir d'aquest dissabte de 10 de la nit a 1 de la matinada a iCat fm.
Anar al contingut