Aquest dissabte, Supercursa de mountain bike a Girona, una proposta per practicar esport en família amb el Super3

Els súpers ja poden participar en la primera de les Supercurses que s'han organitzat aquest any en llocs diversos del territori. De les 10.00 a les 14.00, els nens i nenes d'entre 7 i 14 anys podran prendre part de la Supercursa de mountain bike dins del festival Sea Otter Europe Bike Show, que té lloc aquest cap de setmana al pavelló municipal Fontajau, a Girona. A més, durant tot el matí, els nens i nenes que ho vulguin podran gaudir del Pump Track de les Supercurses i, a les 12.00, de l'actuació del Fluski i el 6Q de la família del Super3.

Les Supercurses van néixer l'any 2016 amb l'objectiu de promocionar l'esport entre els més joves i els valors associats a la pràctica esportiva, com la participació, l'esforç, el joc en equip, el respecte i la responsabilitat.

Enguany, les Supercurses  tindran lloc en el marc de tres festivals esportius i d'àmbit familiar en què els nens podran participar i gaudir, conjuntament amb els seus familiars, de tres pràctiques esportives diferents, sempre emmarcades en un entorn lúdic.

La primera Supercursa  serà aquest dissabte i consistirà en un prova de mountain bike a Girona, dins del Sea Otter Europe. A més de participar en la cursa amb les seves bicicletes, els súpers podran assistir a l'actuació del Fluski i el 6Q, dos dels personatges de la família del Super3.

Després de Girona, les properes Supercurses seran la prova de mountain running dins del Mountain Festival, que se celebrarà a la Vall de Boí el 30 de juny, i la prova d'obstacles naturals dins del Benet Games a Sant Fruitós del Bages, que tindrà lloc el 6 d'octubre.

En tots els casos, per participar a les Supercurses, cal inscriure-s'hi a través de la pàgina específica del web del Super3 (www.ccma.cat/tv3/super3/supercurses).

La voluntat del canal Super3 és potenciar aquest tipus d'experiències a diverses localitats catalanes per donar la possibilitat que els nens d'arreu del territori en puguin gaudir conjuntament amb les seves famílies.

A més, un objectiu del canal Super3 és associar aquestes accions amb aquells conceptes que ajuden a entendre la pràctica esportiva des d'un vessant responsable i saludable. En són exemple els consells que els súpers podran trobar al web del Super3 a l'hora de participar a les Supercurses i fan incidència en aspectes com que tothom pot fer esport i que el més important és participar i passar-s'ho bé, en el respecte als rivals i les regles de joc, en el treball en equip o a ser solidari amb els rivals.

super3.cat

Anar al contingut