Aquest dissabte, la Festa dels Súpers On Tour passa per Tarragona

La Tarraco Arena Plaça de Tarragona acollirà demà dissabte la segona parada de la Festa dels Súpers On Tour, amb un gran espectacle de dues hores de durada, que tindrà dues sessions, al matí i a la tarda. L'espectacle de la festa combinarà música i aventures amb la família del Super3 i també hi inclourà un munt de sorpreses amb els protagonistes dels programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal Super3. Demà serà la primera vegada en la seva història que la Festa dels Súpers surt de Barcelona.

Aquest any, la 22a edició de la Festa dels Súpers és un gran esdeveniment que passa per diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que la fa més emocionant i pròxima. La Festa és un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, una al matí i una a la tarda. La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser al Palau Sant Jordi de Barcelona el 27 d'octubre passat. Demà, la Festa s'atura a la Tarraco Arena Plaça Tarragona i continuarà el seu recorregut per altres ciutats de Catalunya que s'aniran concretant més endavant.

Demà, dissabte, al matí, les portes de la Tarraco Arena Plaça de Tarragona s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s'obriran a les 15.30. Per accedir a la festa, tant els adults com els nens hauran de portar les invitacions gratuïtes que van poder reservar al web del Super3, super3.cat, ja que els seients són numerats i l'aforament, limitat.

La trama de la festa

La família del Super3, després de passar tot l'estiu cantant amb els súpers als Karaoke Duets, aquesta tardor marxa de vacances gràcies a la Festa dels Súpers On Tour. El Pau, l'Àlex i tota la resta s'embarcaran en el Supercreuer del karaoke disposats a passar-s'ho d'allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya. 

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d'un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

super3.cat/festaontour

Anar al contingut