Aquest dissabte i diumenge, "Supercapdesetmana al CosmoCaixa" i desenllaç del concurs "Superfauna"

Aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig, els súpers podran fer tallers i un munt d'activitats al CosmoCaixa de Barcelona. A més, el dissabte 28, Dani Jiménez, del "Dinàmiks", serà el protagonista d'una gran festa en què es donaran els premis del concurs "Superfauna" del Super3.

Demà dissabte 28 i el diumenge 29 de maig, tots els súpers podran participar en diversos tallers i activitats gratuïts al CosmoCaixa de Barcelona, gràcies al "Supercapdesetmana al CosmoCaixa". Els nens i nenes que s'identifiquin a l'entrada del CosmoCaixa amb el carnet del Super3 podran accedir a una sèrie d'activitats exclusives de la programació del CosmoCaixa per a ells: Click, Planetari Bombolla, Planetari 2D i 3D, Creactivity, Toca-Toca, laboratoris, visites guiades...

A més, demà dissabte, a les 12.00, es farà una festa on Dani Jiménez, del "Dinàmiks", sorprendrà els assistents amb els seus experiments i farà l'entrega de premis del concurs "Superfauna", convocat pel Super3. Així mateix, hi haurà un espai del Biri Biri, dedicat a tallers i també s'entregaran els dorsals als participants que ja s'han inscrit a la "Supercursa" que es correrà diumenge a Barcelona.

Concurs "Superfauna"

El canal Super3 va posar en marxa al mes d'abril el concurs "Superfauna", que té com a premi principal un viatge a Londres per a un súper i tres persones més per visitar al Museu d'Història Natural de la capital britànica l'exposició "Wildlife Photographer of the Year" del 2016.

La tria del guanyador es farà per sorteig entre tots els súpers que hagin contestat correctament la pregunta plantejada al web super3.cat. A més del viatge d'un cap de setmana a Londres, el súper guanyador també rebrà un abonament anual al CosmoCaixa per a 4 persones i un lot de marxandatge del museu.

Entre els que encertin la resposta, també es triaran dos finalistes, que guanyaran també un abonament anual al CosmoCaixa per a 4 persones i un lot de marxandatge del museu.

Demà dissabte, es donaran a conèixer els noms del guanyador i dels finalistes, en una festa al CosmoCaixa. Dani Jiménez, del "Dinàmiks", entregarà els premis i farà un espectacle amb experiments científics.

El CosmoCaixa acaba d'inaugurar una rèplica de l'exposició 'Wildlife Photographer of the Year', del Museu d'Història Natural de Londres, on es mostren les millors fotografies del concurs que convoca anualment aquesta institució juntament amb la publicació "BBC Wildlife Magazine". L'exposició del CosmoCaixa inclou 100 fotografies de naturalesa realitzades per fotògrafs amateurs i professionals de 96 països, que han estat seleccionades pel mateix Museu d'Història Natural de Londres.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

 

Anar al contingut