Gerard López i Bernat Soler
Gerard López i Bernat Soler

Aquest dimarts, a TV3, en directe, el partit de la Lliga de Campions entre l'Apoel i el F. C. Barcelona

TV3 emetrà en directe el partit entre l'Apoel i el Barça de la penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, a partir de les 20.40. Al canal Esport3 es podrà seguir el "Zona Champions" des de les 19.00.

Aquest dimarts, a partir de les 19.00, el canal Esport3 començarà el "Zona Champions" amb l'equip d'enviats especials format per Bernat Soler, Jordi Grau i Gerard López, que donaran tota la informació de la prèvia del partit.

Des del plató, Xavier Valls, Xavier Torres i Jordi Sunyer completaran la informació de la resta de partits de la penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions amb tota l'última hora.

A partir de les 20.40, TV3 emetrà en directe el matx entre els blaugranes i l'Apoel des de Nicòsia. L'atenció estarà posada en l'argentí Leo Messi, que pot aconseguir un nou rècord, després de superar Zarra a la Lliga. Si marca a la Champions, superarà la xifra de 71 gols que té Raúl González, exjugador del Reial Madrid i del Shalke 04, i es convertirà en el màxim golejador històric de la competició europea.

Un cop acabi l'Apoel-Barça, el "Zona Champions" postpartit es podrà seguir de manera conjunta per TV3 i el canal Esport3, amb l'anàlisi del partit dels culers i els gols de la resta de la jornada.

tv3.cat

esport3.cat

#ChampionsTV3

Anar al contingut