Aquest dilluns, nova temporada del canal Super3

Coincidint amb l'inici del curs escolar, a partir del dilluns 12 de setembre, el canal Super3 incorpora novetats a la graella, com noves sèries adreçades a les diferents franges d'edat i noves entregues dels programes de producció pròpia del canal.

Aquesta tardor continuaran les històries de "La família del Super3" i d'"El Mic i els seus amics", la informació amb l'"Info K", la ciència, els experiments i les manualitats amb el "Dinàmiks", el concurs d'anglès "Fish&Chips" i les propostes musicals del "Rat Rank". Aquesta nova temporada, els súpers podran continuar aprenent anglès amb totes les accions del "Super English Day" i, a l'octubre, podran gaudir de totes les activitats i actuacions de la Festa dels Súpers, que enguany arriba a la 20a edició. El canal Super3 comença la programació a les 6 del matí i acaba a les 21.30, per donar pas al 33.

Les sèries
Arriben quatre noves sèries al canal Super3: "Bola & Bill", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "El xou del senyor Peabody i en Sherman" i "Flying esquirrels", coproduïda per TV3.

Els programes
Els programes de producció pròpia continuaran tenint molta presència a la graella de tardor del canal Super3, amb l'estrena de noves entregues a partir del setembre. No faltaran a la seva cites habitual "La família del Super3", "El Mic i els seus amics", "Info K", "Dinàmiks", "Rat Rank" o "Fish&Chips".

Super English Day

A més del concurs d'anglès "Fish&Chips", el Super3 ofereix diverses accions per potenciar el coneixement de la llengua anglesa entre els nens i nenes, englobades en l'etiqueta "Super English Day". Programació en anglès Tots els programes del canal continuaran incloent-hi continguts relacionats amb l'anglès. Pel que fa les sèries, si s'opta pel sistema dual, algunes es podran seguir també en anglès: "L'hora del Timmy", "Raa Raa, el lleó escandalós", "Calimero", "Tom i Jerry", "Quin crac, l'Angelo!", "Salve, rei Julien!", "Les aventures del gat amb botes", "El xou del senyor Peabody i en Sherman" o "Els germans Kratt". El web del Super3 també inclou un apartat dedicat exclusivament a la llengua anglesa, que recull totes les accions del "Super English Day" i els vídeos de les sèries que també es poden veure en anglès: "Bola i Bill", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "El xou del senyor Peabody i en Sherman", "K3", "Els germans Kratt", "Calimero", "Raa Raa, el lleó escandalós", "Loopdidoo", "L'hora del Timmy", "Zoom, el dofí blanc", "Quin crac, l'Angelo!" i "Salve, rei Julien!".

El web super3.cat
El mes de juny, el Super3 va estrenar un nou web, totalment accessible a través de mòbils i tauletes, que recull tota la programació del canal Super3, els vídeos, els jocs, la música, les versions en anglès, els concursos, les "Superactivitats" o totes les gestions relacionades amb el carnet de súper.

Aquesta tardor, el nou web viurà un dels moments en què registra més visites: la Festa dels Súpers. El web super3.cat oferirà de manera clara tota la informació de servei de la Festa i presentarà un espai d'experiència perquè els súpers també puguin gaudir de la Festa des de casa a través del web.
El nou web del Super3 s'adapta perfectament al dispositiu des del qual es consumeix, per tant, el web de la Festa es podrà veure de manera molt còmoda i ràpida des del mòbil.

La Superxarxa
Els súpers i els personatges del canal continuaran tenint un punt de trobada: la "Superxarxa". Ja hi ha molts súpers que coneixen aquesta eina que els permet parlar amb les cares del canal, ja que els personatges del Super3 hi pugen vídeos, fan preguntes, proposen reptes.... Tot plegat vol potenciar els valors de la participació i la proximitat que té el Super3.

Les apps del Super3
Les dues apps, la de vídeos i la del carnet de súper, permeten portar el Super3 a tot arreu, a través dels dispositius mòbils. L'app de vídeos del Super3, que el mes de març va guanyar un premi Zapping, ofereix la possibilitat de veure els vídeos del canal, tant de sèries com de programes, i també les seves versions en anglès. A més, tots els continguts estan filtrats per un control parental que garanteix l'accés per edats. I la nova app "Carnet Super3", que es va estrenar al juny, permet fer-se súper al moment, en línia, i portar el carnet al mòbil o a la tauleta. Aquests avantatges s'han traduït en un augment molt destacable de les altes de súpers nous.

La Festa dels Súpers

La Festa dels Súpers arriba a la 20a edició el 22 i 23 d'octubre a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona. Durant tot el cap de setmana, el recinte de la Festa s'omplirà d'activitats i espectacles, que tindran com a punt culminant l'actuació de la família del Super3 sobre l'escenari de l'Estadi Olímpic. Un cop més, tots els súpers hauran d'ajudar la família del Super3 en una nova aventura, que tindrà com a fons una història d'amistat, robòtica i treball en equip.

SP3

Els SP3 és el grup musical del Super3 creat per potenciar, a través del seu directe, les cançons que publica el Super3. Aquesta temporada, els SP3 continuaran portant el seu nou espectacle, "Sempre a punt", per tot Catalunya. Una de les seves actuacions mésdestacades serà a la pròxima edició de la Festa dels Súpers. "Sempre a punt " és un concert d'una hora, dinàmic, participatiu i ple d'energia on, a través de les propostes dels SP3, tothom se sentirà protagonista. La Mireia, la Joana i els Davids busquen els súpers que canten més bé i ballen arreu de Catalunya. Per això a cada concert -a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Aina- també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells.

Superactivitats gratuïtes amb el carnet del Super3
I a més de la Festa, els súpers poden fer moltes altres activitats gratuïtes amb el carnet del Super3. Aquesta tardor, podran assistir als concerts familiars al Palau de la Música Catalana i als espectacles del Centre Cultural Terrassa; participar en les activitats del Born Centre de Cultura i Memòria i de la Cookiteca; visitar el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, la Casa Batlló de Gaudí, el Museu Egipci o el Museu Marítim de Barcelona; fer una excursió en vaixell a l'estany de Banyoles o iniciar-se en el món de la dansa i el patinatge en línia. A banda d'aquestes novetats, els súpers podran continuar gaudint de moltes altres activitats, com descens en caiac, circuits d'aventura als arbres, ràfting, cinema...


Supercapdesetmana
D'altra banda, tots els súpers podran gaudir dels "Supercapdesetmana" al Zoo de Barcelona o al Bosc Urbà, o participar en activitats solidàries com "Fes volar el teu cor".


Geolocalització de les superactivitats
Com a novetat, totes les "Superactivitats" es poden consultar també des de qualsevol dispositiu mòbil i, gràcies a la geolocalització, és possible descobrir quines activitats gratuïtes que es poden fer amb el carnet de súper són més a prop. Així mateix, tots els súpers poden participar en els concursos del Super3 a través de tauletes i mòbils allà on siguin.

Anar al contingut