Col·legues al bosc 2.

Aquest cap de setmana de pont, programació especial de pel·lícules al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per a aquest cap de setmana i per al dilluns, que és festiu a moltes poblacions de Catalunya. A més de les sèries habituals, s'emetran quatre pel·lícules protagonitzades per en Doraemon i en Tom i en Jerry, entre altres personatges.

El canal Super3 emetrà durant aquest cap de setmana i el dilluns, 21 de maig, dia de la Pasqua Granada i festiu a moltes poblacions, una programació especial de pel·lícules. Demà dissabte al migdia, els súpers podran veure "Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur", i diumenge, en la mateixa franja horària, la pel·lícula "Col·legues al bosc 2", que protagonitza l'os Boog i els seus amics. Dilluns s'emetran els films d'animació "Tom i Jerry: missió a Mart" i "Tintín i l'afer Tornassol".

A més, s'emetran les sèries habituals del canal, com "El drac Digby", "Dora, l'exploradora", "Loopdidoo", "Set nans i jo", "Espies de veritat", "Pat, el gos", "Súper 4", "Doraemon, el gat còsmic", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Els germans Kratt", "Kung Fu Panda", "Salve, rei Julien!", "Shin Chan", "Dinotrux" o "Kody Kapow". Així mateix, el dilluns l'"Info K", l'espai informatiu del Super3, farà el seu programa habitual a les 19.30.

Les pel·lícules

Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur (dissabte, a les 15.35)

Un dia, un lladre anomenat Deluxe s'introdueix al forat dimensional i roba el cascavell al Doraemon. Per trobar-lo, en Doraemon vesteix en Nobita de detectiu sherlockià (amb capa, gorra, bastó i lupa) i ells dos i els seus amics viatgen fins al museu del futur del segle XXII. Allà coneixen una pila d'històries misterioses i sense saber-ho s'enfronten a una gran amenaça. Aconseguiran recuperar el cascavell i protegir el museu del perill imminent? No és tan elemental, estimat Doraemon!

Col·legues al bosc 2 (diumenge, a les 15.35)

Després d'enamorar-se de cap a peus de la Giselle, el camí de l'Elliot cap a l'altar pren un lleuger canvi de rumb quan Mr. Weenie és segrestat per un grup de mascotes que tenen la idea de tornar-lo cap als seus amos. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy i la resta de les criatures del bosc s'aventuren en una missió de rescat del gos salsitxa i aviat es trobaran en camp enemic: el món de les mascotes.

Tom i Jerry: missió a Mart (dilluns, a les 12.50)

Tom i Jerry viuen una nova aventura que aquesta vegada els portarà més lluny del que es pensen. Enmig d'una de les seves eternes persecucions acabaran al Centre Especial Internacional, on preparen una missió a Mart. Sense ni adonar-se'n acabaran pujant a bord del coet que ha de portar dos astronautes al planeta vermell amb l'objectiu de certificar que no hi ha vida. Després d'alguns imprevistos, la nau aterra a Mart, els astronautes fan una volta, constaten que no hi ha ningú i tornen a la Terra. Però Tom i Jerry, que ja es tornen a barallar, es despisten i es queden allà sols. Tot i que potser no estan tan sols com es pensen, perquè de seguida entren en contacte amb uns marcians diminuts que d'entrada confonen en Jerry amb el Gran Gloop, el portador de saviesa que esperen segons una profecia antiga. Quan apareix en Tom perseguint en Jerry les coses es compliquen, els marcians s'adonen que s'han equivocat i que en realitat són terrícoles, i el seu rei ordena la invasió de la Terra.

Tintín i l'afer Tornassol (dilluns, a les 15.30)

El professor Tornassol tot just acaba de deixar a punt una nova i terrible arma d'ultrasons. De viatge a Suïssa per assistir a un congrés, és segrestat pels que volen apoderar-se del seu invent. Tintín i el capità Haddock es reuneixen per rescatar-lo. Quan estan a punt d'alliberar-lo, torna a ser segrestat, aquesta vegada per uns altres espies. Amb l'ajuda de la Castafiore, Tintín obté uns documents del general Sponsz, cap de la policia, que els permeten alliberar Tornassol. Aconseguit això i després de la fugida a través de la frontera, arriben de nou a casa. Destruirà Tornassol els seus plànols?

super3.cat

Anar al contingut