Aquest cap de setmana, a "Kukurota", els màgics i els maleïts

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals màgics i els maleïts. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al canal Super3.

Aquest cap de setmana, al programa d'animals del canal Super3 "Kukurota", es mostraran els animals amb poders màgics i els animals amb més mala fama.

Els màgics (dissabte 21, a les 20.30)

Els mussols són savis, els corbs són dolents, les tórtores estan enamorades, els cavalls blancs i els elefants porten bona sort, els lleons són els reis de la selva i es diu que les àguiles són símbols de poder. Aquesta setmana es descobriran els poders màgics que sempre s'han atribuït a alguns animals i s'investigarà si són veritat. Al concurs s'esbrinaran coses noves dels coales, al rànquing se seguiran els animals que més viatgen del planeta i s'acabarà amb l'animal desaparegut: el dimetrodont, una mena de dinosaure que va viure abans que la resta de dinosaures.

Els maleïts (diumenge 22, a les 20.30)

Al "Kukurota" d'avui es repassaran els animals amb més mala fama de la natura, com les aranyes, les serps, els taurons, els llops, les meduses, els vampirs, els corbs i els escorpins. Al concurs investigaran els ulls dels animals, al rànquing veuran els ocells voladors més grossos i a la secció de l'animal desaparegut coneixeran el basilosaure: una mena de balena amb potes prehistòrica.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut