Antonio Orozco al Montsec, a "Aire lliure"

Diumenge, a les 22.45, TV3 emetrà el segon capítol d'"Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas. És la nova aposta del canal per fomentar el turisme actiu, esportiu i cultural del país. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds

El congost de Mont-rebei i el cantant Antonio Orozco seran els protagonistes del programa. El cantant català, segon convidat de Núria Picas, practicarà caiac en un lloc idíl·lic, el riu Noguera Ribagorçana, al pas per l'impressionant congost que separa les dues parets del Montsec.

Precisament, en una d'aquestes parets, Núria Picas passarà una nit penjada a més de cent metres d'alçada al costat d'una de les millors especialistes del món en la modalitat "big wall", Sílvia Vidal.

I aprofitaran l'estada a la zona per practicar les modalitats que han col·locat la ciutat d'Àger en el mapamundi dels esports aeris: el parapent i l'ala delta. El cel que envolta el Montsec és especial per volar i per mirar les estrelles en l'Observatori Astronòmic d'Àger

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigida per Antoni Real, realitzada per Narcís Noguera i produïda per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure

facebook.com/airelliure

twitter.com/airelliuretv3

instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut