Antonio Díaz visitarà Marràqueix amb "Res és impossible"

Demà, dijous 17 d'agost, a les 21.55, TV3 emetrà el tercer capítol de "Res és impossible", un programa protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, que aquesta setmana presentarà els seus millors trucs de màgia a Marràqueix, on sorprendrà Ricky Rubio.

En aquest tercer capítol, Antonio Díaz sortirà d'Europa per visitar l'enigmàtica ciutat de Marràqueix, una ciutat on cada carrer i cada persona té una història extraordinària per explicar. La màgia hi fluirà d'anada i de tornada per inspirar-lo, perquè a Marràqueix res és el que sembla, però tot és possible. A més, descobrirà la història del propietari d'un "riad" que ha visitat tots els països d'Àfrica, caminant durant dos anys. I, abans d'agafar l'avió, anirà a sorprendre Ricky Rubio, actualment jugador de l'equip de l'NBA Utah Jazz.

El programa

Aquest estiu, TV3 s'omple de màgia amb "Res és impossible", un programa en què l'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs més increïbles per deixar l'espectador meravellat, amb accions que desafien les lleis de la física, que posen a prova la capacitat de comprensió de qualsevol persona i que provoquen les reaccions més sorprenents en el públic que les presencia. Antonio Díaz esperona la imaginació a la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. El seu magnetisme, la seva gran destresa i la seva capacitat per il·lusionar fan que la gent pugui arribar a pensar que res és impossible.

Els capítols del programa estan gravats en diverses ciutats d'Europa i del nord d'Àfrica. De moment, ha passat per Berlín i Londres i després de Marràqueix s'aturarà a Madrid i Barcelona. En cadascuna d'aquestes ciutats, Antonio Díaz interactua tant amb desconeguts com amb celebritats nacionals i internacionals. A més, en cada episodi hi haurà una història extraordinària i un truc final espectacular.

tv3.cat/resesimpossible

Anar al contingut