DIJOUS, A LES 21.55

Antonio Díaz torna amb "Res és impossible"

Demà, a les 21.55, tornen nous capítols de "Res és impossible", a TV3, amb Antonio Díaz, "el mago pop". El programa protagonitzat per l'il·lusionista de Badia del Vallès presentarà els seus millors trucs de màgia a la ciutat de Roma, en el primer capítol.

Torna aquest estiu a TV3 "Res és impossible". Antonio Díaz viatja en aquest primer capítol a Roma per sorprendre els vianants amb la seva màgia i la seva capacitat per il·lusionar.

Des d'espais romans tan emblemàtics com la Fontana de Trevi, el Panteó d'Agrippa o el Colosseu, Antonio Díaz fascina tots aquells que tenen l'oportunitat de presenciar algun dels seus trucs de màgia. Els carrers i les places de la capital italiana són el marc en què l'il·lusionista captiva els improvisats espectadors amb cartes que sembla que tinguin vida pròpia, amb monedes que surten de les fonts o com hi ha objectes que, en mans d'Antonio Díaz es poden convertir en d'altres en un obrir i tancar d'ulls.

En aquest episodi veurem també com les cantants Ana Guerra i Amaia reaccionen davant els trucs d'Antonio Díaz.

"Res és impossible"

"Res és impossible" és un programa en què l'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat, amb accions que desafien les lleis de la física, que posen a prova la capacitat de comprensió de qualsevol persona i que provoquen les reaccions més sorprenents dels qui les presencien. Antonio Díaz esperona la nostra imaginació a la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. El seu magnetisme, sumat a la seva gran destresa i la seva capacitat per il·lusionar, fan que puguem arribar a pensar que res és impossible.

En aquesta edició es visitarà Roma, Brussel·les i Lisboa, entre altres ciutats.

 

tv3.cat/resesimpossible

Anar al contingut