Declaracions a Catalunya Ràdio

Antonio Baños assegura que després del 27-S donaran suport a qualsevol majoria que defensi la ruptura immediata amb l'Estat

El cap de llista de la CUP per Barcelona, Antonio Baños, no descarta un acord amb la candidatura d'Iniciativa i Podem després del 27-S, si aposten per una ruptura immediata amb l'estat espanyol. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, ha deixat clar que donaran suport a aquella majoria que es plantegi encetar un procés constituent i la ruptura amb l'Estat. També ha insistit que no investiran president Artur Mas perquè no poden avalar les seves polítiques i ha demanat que la concentració de l'Onze de Setembre a la Meridiana es converteixi en un acte polític, però no partidista.

L'endemà del 27-S

"Si en Rabell i l'aliança ICV-Podem estan per fer aquesta tasca, és a dir, estan per fer un procés de ruptura amb l'estat espanyol, benvinguts siguin, ens trobarem i parlarem. Ara, si la coalició d'ICV i Podem el que vol és sumar una majoria per tenir un altre president autonòmic, encara que sigui d'esquerres que diuen ells, evidentment que aquest no és ni el nostre escenari ni el nostre interès."

 

Demana claredat sobre el rol d'Artur Mas a Junts pel Sí

"Jo crec que sí que cal aquest aclariment, en Romeva ens ha de dir clarament si ell es postula o no a ser president de la Generalitat perquè, més enllà dels tuits, nosaltres des de la Crida Constituent sí que voldríem una declaració més ferma."

 

L'Onze de Setembre a la Meridiana

"Aquesta manifestació a la Meridiana ha de ser no partidista, transversal, popular, massiva, reivindicativa. I nosaltres el que volem és una manifestació política, però no política partidista, sinó política popular."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 7 a 13 h.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut