"Antonia", a TV3

TV3 recupera, aquesta Setmana Santa, "Antonia", una minisèrie de tres episodis que narra la història d'una estudiant de Dret, jove, soltera i de classe mitjana, que, en poques setmanes, es converteix en comtessa, viuda i cap d'un gran imperi financer.

Després d'enamorar-se del comte Leonhardt von Ahrensdorff i casar-s'hi, Antonia n'hereta la fortuna i el lloc al capdavant del Banc Ahrensdorff quan disparen a Leonhardt i el maten, pocs minuts després del casament.

Malgrat l'hostilitat de la seva família política, la jove inexperta comença a portar a terme els projectes que havia començat el seu marit i als quals s'oposava la família. Amb la seva manera de fer nova i oberta i amb la seva bellesa i encant, Antonia venç molts dubtes i molts enemics; només el seu cunyat Moritz sembla immune al seu atractiu, però potser és només perquè n'està enamorat. Però abans que pugui confessar el seu amor, sorgeix una terrible sospita: Moritz és sospitós d'haver encarregat l'assassinat del seu germà.


Antonia: entre l'amor i el poder
Dijous 24 i divendres 25 de març, a les 16.45

Condemnada a fama i fortuna.

Situada al món glamurós de la jet set internacional i de l'aristocràcia europea, "Antonia" explica la commovedora història d'Antonia, una estudiant de dret jove, soltera i de classe mitjana, que, en poques setmanes, es converteix en comtessa, viuda i cap d'un gran imperi financer. Després d'enamorar-se del comte Leonhardt von Ahrensdorff i casar-s'hi, Antonia n'hereta la fortuna i el lloc al capdavant del Banc Ahrensdorff quan disparen a Leonhardt i el maten, pocs minuts després del seu casament. Malgrat l'hostilitat de la seva família política, la jove inexperta comença a portar a terme els projectes que havia començat el seu marit i als quals s'oposava la família. Amb la seva manera de fer nova i oberta i amb la seva bellesa i encant, Antonia venç molts dubtes i molts enemics; només el seu cunyat Moritz sembla immune al seu atractiu, però potser és només perquè n'està enamorat. Però abans que pugui confessar el seu amor, sorgeix una terrible sospita: Moritz és sospitós d'haver encarregat l'assassinat del seu germà.

Títol original: "Antonia"
Gènere: drama
Categoria: minisèrie
Format: 2 x dues hores
Produït per BAVARIA FILM per a SAT.1, en associació amb KirchMedia

Intèrprets: Alexandra Kamp, Kai Wiesinger, Benjamin Sadler, Vanni Corbellini, Naike Rivelli, Bernd Stegemann, Michael Hanemann, Maren Gigeleit, Dietrich Hollinderbäumer, Orso Maria Guerrini


I dissabte 26, el desenllaç

Antonia: llàgrimes al paradís
Dissabte, 26 de març, a les 18.20

La saga continua... Posada a prova per l'enveja i la cobdícia, s'enfronta a una altra amenaça al seu amor i felicitat

Antonia, la jove estudiant de classe mitjana convertida inesperadament en cap d'un imperi financer, s'ha casat amb Moritz von Ahrensdorff, el germà del seu marit. La seva filla Marie és l'alegria de les seves vides i el seu amor té una base molt sòlida.
Però tanta felicitat fa créixer l'enveja, i aviat Moritz es troba enmig d'un escàndol que també amenaça el seu matrimoni: un advocat li ha posat una demanda de part de Carlos, un client de sis anys. Reclama que el nen és fill il·legítim de Moritz, i que se li ha estafat la seva fortuna. Un altre cop, els paparazzis claven les urpes en les vides dels Ahrensdorff i trenquen l'estabilitat d'aquesta família tan posada a prova per l'adversitat.

Antonia supera l'enuig i la decepció inicials, i obre el cor al nen. Però just quan estan a punt de fer pública l'adopció de Carlos, el segresten. És Antonia mateix qui entra sense por en un món de gelosia, odi i cobdícia per salvar el nen que ella i el seu marit han jurat que farien créixer com si fos seu.

Títol: "Antonia - Hearts Under Fire"
Gènere: drama
Categoria: TV movie
Format: dues hores
Produït per BAVARIA FILM per a SAT.1, en associació amb Beta

Intèrprets: Alexandra Kamp, Kai Wiesinger, Benjamin Sadler, Vanni Corbellini, Naike Rivelli, Bernd Stegemann, Michael Hanemann, Rita Russek, Dietrich Hollinderbäumer, Orso Maria Guerrini

tv3.cat

Sant Joan Despí, 23 de març del 2016
 

Anar al contingut