Anna Guitart conversa amb Jordi Puntí, a "Tot el temps del món"

Dilluns, a les 22.00, una altra edició del programa del 33, "Tot el temps del món", l'espai on cada setmana Anna Guitart conversa sense rellotge amb un gran nom de les lletres. Aquest cop serà amb Jordi Puntí amb qui tindrà tot el temps del món per parlar de llibres, de literatura, de la vida.

Reescriure és gairebé millor que escriure.
Em diverteix més i em fa sentir més la passió de l'escriptura,
fins al punt que si puc canviar un adjectiu en l'últim moment,
quan està a punt d'imprimir-se el llibre, el canvio.

Jordi Puntí

Fa sis anys, des de la publicació d'"Els castellans", que Jordi Puntí no es trobava amb els lectors. Des de llavors se sabia que havia estat treballant en una novel·la sobre el músic Xavier Cugat. Encara se l'espera i, mentrestant, ha tornat als contes, allà on va començar. Jordi Puntí es va estrenar en el món literari amb dos reculls de contes i aquesta temporada hi ha tornat amb "Això no és Amèrica" (editada per Empúries en català i Anagrama en castellà).

Com ser fill únic va influir per dedicar-se a explicar històries, els seus records d'infància, la seva passió per l'escriptura i la reescriptura, la seva relació amb els lectors i amb els seus personatges o el seu "instint fabulador" seran alguns dels temes que fluiran al llarg de la conversa.

"Tot el temps del món" és un nou programa de TV3 en què cada setmana Anna Guitart entrevista un gran nom de les lletres. Autors nacionals i internacionals conversen sense rellotge en aquest programa que vol ser un homenatge a la paraula, a la reflexió, a la conversa pausada i, sobretot, al valor de la literatura.

Localitzades en espais naturals, les entrevistes pivoten sobre l'obra recent dels seus autors. Tots tenen entre mans una nova obra que han presentat recentment als lectors.

Alhora, el programa, de mitja hora de durada, inclou una peça inicial en què Anna Guitart fa unes recomanacions literàries vinculades a l'actualitat.

Aquesta setmana, les recomanacions literàries seran:

"Vincles ferotges: la dona singular i la ciutat"
Vivian Gornick
L'Altra Editorial / Sexto Piso
Trad. Josefina Caball / Daniel Ramos Sánchez (al castellà)

"Nivells de vida"
Julian Barnes
Angle Editorial / Anagrama
Trad. Àlex Gombau i Arnau / Jaime Zulaika (al castellà)

"Del final de la soledat"
Benedikt Wells
Ed. Les Hores / Malpaso
Trad. Ramon Farrés / Beatriz Galán Echevarría (al castellà)

tv3.cat/toteltempsdelmon

Anar al contingut