Àngel Mullera nega que hagi seguit un pla de dopatge per millorar el seu rendiment de cara als Jocs

En declaracions al programa de Catalunya Ràdio "L'esport al punt", l'atleta ha desmentit la notícia del diari "AS", que avui publica correus de Mullera adreçats a una persona on es parla de substàncies dopants per competir millor.
L'atleta català de 3.000 obstacles Àngel Mullera ha negat que estigui involucrat en un pla de dopatge per millorar el seu rendiment als Jocs Olímpics de Londres, en declaracions exclusives al programa de Catalunya Ràdio L'esport al punt. Mullera ha desmentit així la notícia publicada avui pel diari AS, que aporta correus personals de l'atleta amb un especialista en dopatge –del qual no desvela la identitat–, on es detalla quines substàncies ha de prendre i de quina manera per tenir un nivell de rendiment esportiu més alt. Àngel Mullera assegura que no ha demanat consultes a ningú sobre aquesta qüestió, tot i que ha reconegut que han intentat captar-lo: "Jo no em vaig posar en contacte amb ningú. El que sí que puc dir és que es van posar en contacte amb mi i m'explicaven coses, però jo en cap moment vaig acceptar res. Per tant, jo crec que qui han de buscar és la persona que ha dit això al diari. A mi no m'han de dir res. Que em deixin en pau."

Després de patir moltes lesions durant tot l'any, Mullera va reaparèixer aquest mes amb una gran marca a Mataró, que li permet participar als Jocs Olímpics de Londres. Davant les acusacions d'haver seguit un pla de dopatge, l'atleta ha explicat quin és el pas següent que pensa fer: "Parlar amb els membres de la Federació. Jo crec que la Federació confia totalment en mi. No crec que em diguin res. Jo passo els controls que he de passar i mai no ha passat res." També ha assegurat: "No estic gens involucrat en aquest pla de dopatge o com es digui."

Durant l'entrevista a L'esport al punt, l'atleta català s'ha mostrat indignat amb aquestes informacions i ha reiterat la seva innocència: "Parlaré amb el meu representant per fer el que hàgim de fer, però és mentida. Jo no tinc cap pla de dopatge ni res. No ho entenc, la veritat és que he tingut un despertar molt dolent i estic bastant enfadat."

catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS