Àngel Llàcer i Pere Escobar fan un canvi de papers i afronten el repte que es van proposar

Àngel Llàcer presentarà avui 'El club de la mitjanit' i Pere Escobar es posarà demà al capdavant d''Els optimistes', després de seguir el sorteig de la Lliga de Campions.

 Els realitzadors de Catalunya Ràdio Àngel Llàcer i Pere Escobar es van proposar un repte: si el Barça passava a semifinals de la Lliga de Campions, s'intercanviarien els papers al capdavant dels programes que presenten cada dia a l'emissora. Arribat el moment de complir el desafiament, avui Àngel Llàcer presentarà les dues hores d'anàlisi esportiva d'El club de la mitjanit, entre les onze i la una de la matinada. I demà serà el torn de Pere Escobar, que es posarà al capdavant del concurs Els optimistes, que s'emet de dotze a una del migdia, després de seguir el sorteig de la Lliga de Campions.
 
El sorteig de les semifinals de la Champions, que es farà a la ciutat suïssa de Nyon, es transmetrà en directe per Catalunya Ràdio aquest divendres, 12 d'abril, a partir de tres quarts de dotze del migdia. La programació especial començarà a la recta final d'El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, amb la participació dels periodistes esportius Ricard Torquemada, Jordi Borda, Xavi Campos i Francesc Garriga, que farà l'anàlisi des de Madrid.
 
El seguiment del sorteig es farà amb comentaris dels especialistes sobre la participació del Barça a la Lliga de Campions, i l'anàlisi dels seus possibles rivals a les semifinals: Reial Madrid, Bayern de Munic i Borussia Dortmund. Aquest espai enllaçarà El matí de Catalunya Ràdio amb Els optimistes, que demà oferiran un programa especial presentat per Pere Escobar, on participaran dos periodistes esportius de l'emissora: Francesc Garriga, guanyador de l'edició del concurs pel sorteig de quarts de final, que aquest cop s'enfrontarà amb Jordi Borda. El concurs també obrirà les línies als oients perquè comentin el resultat del sorteig, que tindrà com a banda sonora la música en directe interpretada per Manu Guix.
 
Catalunya Informació també seguirà el sorteig i comentarà tots els detalls sobre el resultat dels enfrontaments de les semifinals de la Lliga de Campions.
 
 
Catradio.cat
Facebook.com/catradio
Twitter.com/catradioesports

DOCUMENTS RELACIONATS