Àmplia cobertura de la presa de possessió de Donald Trump a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà divendres, 20 de gener, TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació oferiran una programació especial per la presa de possessió de Donald Trump com a nou president dels Estats Units.

3/24

El 3/24 oferirà a partir de les 17.00 i fins les 19.00 un especial informatiu que transmetrà en directe tot l'acte de presa de possessió de Donald Trump com a nou president dels Estats Units, amb especial atenció al moment en què juri el càrrec i al seu discurs posterior.

El programa, presentat per Cristina Riba, comptarà amb les aportacions de la corresponsal a Washington, Raquel Sanz, amb qui es connectarà en directe des del Capitoli, i amb els comentaris a plató de Gabriel Colomé, expert en enquestes electorals i dels EUA i professor de Ciència Política i de l'Administració de UAB.

A les 22.00 el programa "Més 3/24", presentat i dirigit per Xavier Graset, també farà especial atenció a la presa de possessió de Donald Trump. Durant el programa es connectarà amb la corresponsal Raquel Sanz i amb l'enviat especial Xesco Reverter i es farà el seguiment del recorregut que la "caravana presidencial" farà entre el Capitoli i la Casa Blanca després del dinar posterior a la presa de possessió.

A plató, a banda dels tertulians habituals, hi haurà Francesc-Xavier Mena, catedràtic d'Economia de la URLL i professor d'ESADE, i Andreu Claret, periodista i escriptor, exdirector de l'IEMED i exdirector de la Fundació Anna Lindh per al diàleg intercultural, amb seu a Alexandria.

"Divendres"

El programa "Divendres", a les 16.35 a TV3, també farà un seguiment en directe del jurament de Donald Trump com a president dels Estats Units. Antoni Bassas, expert en política nord-americana, en farà una anàlisi exhaustiva.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

La corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units, Cèlia Cernadas, i l'enviada especial, Maria Alba Gilabert, seguiran tots els actes de la presa de possessió de Donald Trump, des del migdia i fins a la nit, per als diferents programes i espais informatius de les dues emissores.

Així, a Catalunya Ràdio, les dues periodistes informaran de tots aquests esdeveniments al "Catalunya Migdia" amb Òscar Fernàndez, a l'"Estat de Gràcia" amb Roger de Gràcia  i al "Catalunya Vespre" amb Kílian Sebrià.

Per la seva banda, Catalunya Informació retransmetrà en directe el jurament del càrrec del nou president dels Estats Units des del Capitoli a partir de les 17.30 amb Cèlia Cernadas. A més, durant tot el dia, seguirà els actes de protesta pels carrers de Washington amb Maria Alba Gilabert.

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

Anar al contingut