Esports

Ampli seguiment dels Jocs Mediterranis, a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

Aquest divendres a les 21.00 s'inauguren els Jocs Mediterranis, que se celebren a Tarragona del 22 de juny a l'1 de juliol. La cerimònia, que es farà al Nou Estadi, es podrà seguir en directe per TV3. I es farà un ampli seguiment de les diferents competicions per Esport3 i Catalunya Ràdio.

A les 22.00, el 33 emetrà el concert dels Jocs Mediterranis que l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va oferir el 10 de juny a la catedral de Tarragona.

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran del 22 de juny a l'1 de juliol en 16 municipis seu del territori i en formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

La inauguració serà aquest divendres a les 21.00 al Nou Estadi i es podrà seguir en directe per TV3 amb Jordi Robirosa i Imma Pedemonte. "Els matins", amb Lídia Heredia, connectarà des de bon matí amb l'Anella Mediterrània, el "TN comarques" s'emetrà en directe des de l'Anella Mediterrània i el "TN migdia" desplaçarà un dels seus conductors per fer bona part de l'informatiu des d'aquestes instal·lacions.

Esport3 emetrà la majoria de les proves de totes les diferents disciplines que es disputaran durant els jocs. Algunes es podran seguir en directe i altres en diferit. Els comentaris seran de Jordi Robirosa, Imma Pedemonte, Miquel Ribas, Noel Rodríguez, Albert Aguilera, Lluís Cervelló, Enric López Vilalta, Marc Negre, Xavi Lorente, Víctor Lavagnini, Àlex Oliva, Àlex Castells, Arcadi Alibés, Vicenç Prados, Joan Ramon Vallvé i Xavi Bonastre.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, també farà una àmplia cobertura sobre el terreny amb Carles Vila, Robert Prat i Maria Guixà, que estarà molt pendent dels esports aquàtics, amb la natació, en què participarà Mireia Belmonte, i el waterpolo, en l'estiu de l'Europeu de Barcelona.


El concert de l'OBC en homenatge a Pau Casals als Jocs Mediterranis, al 33

Aquest divendres, a més, a les 22.00, el 33 emetrà el concert dels Jocs Mediterranis que l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va oferir el 10 de juny a la catedral de Tarragona. Amb aquest acte es va recordar el concert commemoratiu de Pau Casals a les Olimpíades de París, el 1924, i es remetia a les que la capital francesa tornarà a organitzar el 2024.

El prestigiós director japonès Kazushi Ono va ser l'encarregat de conduir aquest concert, que s'emmarca en el Programa Cultural dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Per començar, l'OBC va interpretar l'"obertura" del compositor alemany Carl Maria von Weber. L'OBC també va interpretar la tercera simfonia, en Mi bemoll major, op.55 "Heroica", de Ludwig van Beethoven, l'actuació va cloure amb "El cant dels ocells", de Pau Casals.
 

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut