Ampli seguiment del partit de la Lliga entre el Reial Madrid i el Barça, a TV3 i Catalunya Ràdio

Amb motiu del clàssic que es jugarà demà al Santiago Bernabéu a les 13.00, TV3 i Esport3 dedicaran 7 hores de programació al partit. Per la seva banda, Catalunya Ràdio també en farà un ampli seguiment des de les 12.00, amb l'inici de "La TdP".

Esport3 començarà a les 12.00 la programació dedicada al clàssic amb "Esport Club". Una hora abans es donarà tota la informació prèvia del partit amb Xavi Valls, Bernat Soler i Gerard Autet.

A partir de les 13.00, també per Esport3, "Minut a minut". Es farà el seguiment en directe del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, en un espai presentat per Marc Negre i el seu grup de col·laboradors. Inclourà l'anàlisi del partit, connexions amb penyes i seguiment de com es viu el clàssic a les xarxes, amb una nova eina que portarà David Balaguer.

A les 14.50 serà el torn de la segona edició d'"Esport club". Novament, Xavi Valls agafarà el timó per apropar les reaccions i l'anàlisi del postpartit. Es podrà escoltar Ernesto Valverde i Zinedine Zidane, analitzaran el joc i debatran amb Bernat Soler, Gerard Autet i Carles Fité.

TV3 i Esport3 emetran de manera simultània a les 20.15 una primera edició de "Gol a gol", en què amb Xavi Valls es podran veure totes les imatges del clàssic, incloent un ampli resum del partit, amb tots els detalls, les jugades polèmiques i les declaracions més interessants. També s'emetran els gols dels altres partits de la jornada. Presentat per Xavi Valls.

I a les 22.30, només per Esport3, començarà la segona edició del dia de "Gol a gol", en aquest cas en format tertúlia per analitzar amb calma tot el que haurà passat al Reial Madrid-Barça i de pas fer balanç de l'any 2017 en clau blaugrana.

Catalunya Ràdio

A Catalunya Ràdio, la programació dedicada al partit de la Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona que es jugarà al Santiago Bernabéu començarà a les 12.00 amb "La TdP", amb Joaquim Maria Puyal al capdavant del seu equip. A partir de les 13.00 es podrà seguir en directe la transmissió del partit i a partir de les 16.00 agafarà el relleu "Tot gira", amb David Clupés, en què analitzaran el partit i el resultat amb el "Consell de savis" que formen Jordi Costa i Xavier Torres.

tv3.cat

catradio.cat/latdp

catradio.cat/totgira

Anar al contingut