Elisabet Cortiles, directora i presentadora, fa una bola de neu.
Elisabet Cortiles, directora i presentadora, fa una bola de neu.
Aquest diumenge, 24 de juny, a les 20.25.

Amor nòrdic, a "Origen Catalunya"

Aquest diumenge, 24 de juny, a les 20.25, TV3 emetrà el cinquè capítol d'"Origen Catalunya", un programa de viatges dirigit i presentat per Elisabet Cortiles que busca productes catalans que s'exporten i la història de la gent que els consumeix. En aquesta ocasió, el programa volarà a Suècia i els Països baixos i visitarà les ciutats d'Oslo, Estocolm, Malmö i Maastricht.

Pels mediterranis, els països nòrdics són sinònim de gel, neu i molt de fred. Però quina imatge els ve al cap quan pensen en els catalans? Segurament, a Noruega, té relació amb el sol i les vinyes perquè prenen vi. O potser té relació amb la natura i els esports, per les motos de trial que s'hi exporten. El que és segur és que reconeixen la tradició industrial d'aquí en les màquines, que els faciliten la feina. També els deu semblar que Catalunya és un país on la gent és molt elegant, perquè el disseny de moda d'aquí els ha conquistat. El programa anirà a Oslo, Estocolm, Malmö i Maastricht.

"Origen Catalunya" es compon de deu capítols de mitja hora en què Elisabet Cortiles, presentadora i directora, visita països diversos a la recerca dels productes fets i fabricats a Catalunya que es venen arreu del món.

tv3.cat/origencatalunya

Anar al contingut