Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PPC, a "Els matins": "No permetrem que Catalunya estigui segrestada per una minoria radical que imposa l'independentisme"

Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PPC i secretària primera de la mesa del Congrés, ha dit a "Els matins" de TV3 que el seu partit no permetrà que Catalunya estigui segrestada per la minoria radical independentista. Sánchez-Camacho no està d'acord "que la CUP doni suport a la qüestió de confiança de Puigdemont sota el xantatge d'iniciar una via més ràpida per al procés separatista". La presidenta del PPC també ha explicat que Mariano Rajoy es presentarà a una altra investidura "si és possible i viable". Per la líder popular, Pedro Sánchez està bloquejant i paralitzant Espanya. Sobre la designació de José Manuel Soria per representar Espanya al Banc Mundial, Sánchez-Camacho creu que "ja va assumir la seva responsabilitat i no es pot malmetre la seva carrera".

"En el PP no estarem d'acord que la CUP doni suport a la qüestió de confiança a Puigdemont sota el xantatge d'iniciar una via més ràpida per al procés separatista. No permetrem que Catalunya estigui segrestada per una minoria radical que està imposant un procés independentista i separatista que la majoria de catalans no volen."

 

"Mariano Rajoy es presentarà a una altra investidura si és possible i viable"

 

"El que farà el nostre partit i Mariano Rajoy es presentar-se a una altra investidura si és possible i viable. Nosaltres seguirem treballant perquè hi hagi un govern del PP, que és el que la majoria de ciutadans ha volgut. El candidat Rajoy continuarà parlant amb tothom."

 

"Nosaltres seguim pensant que després d'aquestes eleccions basques i gallegues podem optar a una nova investidura que sigui viable i que faci possible que Espanya tingui un govern."

 

"No entenem que el PSOE estigui bloquejant i paralitzant Espanya, com si fossin un mur, un frontó, solament per decisions personalistes o de lideratge del senyor Pedro Sánchez i no pensant en l'interès general."

 

"Soria ja va assumir responsabilitats i no es pot malmetre la seva carrera"

 

"El senyor Soria ja va assumir les responsabilitats pel que va fer malament, que és no explicar-se correctament sobre els papers a diferents paradisos fiscals. Ara, el que no podem és malmetre la carrera professional d'una persona que s'ha presentat  a un concurs de mèrits, que no l'ha buscat el govern d'Espanya. No confonguin les portes giratòries amb el que és un concurs de mèrits."

 

 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut