Alícia Sánchez Camacho, a "Els matins": "Farem que els catalans que se senten espanyols no se sentin abandonats davant tota l'acció de la Generalitat, tot el procés independentista"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha dit a "Els matins" de TV3 que el 3 de febrer presentarà un pla molt ambiciós que farà que Espanya i l'Estat estiguin molt més presents a Catalunya. Segons Camacho, aquest pla, que ja ha presentat a La Moncloa, farà "que els catalans que se senten espanyols no se sentin abandonats davant tota l'acció de la Generalitat, tot el procés independentista". Camacho ha dit que el seu electorat a Catalunya està desmobilitzat i ho ha atribuït a l'incompliment de tota una sèrie de promeses electorals, com fer complir la llei de l'avortament, la baixada d'impostos i fer que Espanya torni a estar present a Catalunya. Pel que fa a Bárcenas s'ha mostrat tranquil·la: "No m'inquieta en absolut el que pugui dir el senyor Bárcenas. Totes aquelles amenaces de bombes atòmiques... Ja s'ha vist el que tenia!" A continuació, us oferim un resum de les seves declaracions a "Els matins".

La presència de l'Estat i Espanya a Catalunya

"El nostre electorat a Catalunya està desmobilitzat i desanimat perquè els vam prometre unes coses que hem de complir: hem de complir amb la llei de l'avortament, hem de complir amb la baixada d'impostos i hem de demostrar que Espanya i l'Estat tornaran a estar presents a Catalunya."

"El dia 3 de febrer presentaré en la meva conferència un pla molt important, molt ambiciós, que ja he portat al govern, a La Moncloa. Mentre Ciutadans i altres parlen, nosaltres farem. I el que farem nosaltres és que l'Estat estigui molt més present a Catalunya, que els catalans que se senten espanyols no se sentin abandonats davant tota l'acció de la Generalitat, tot el procés independentista."

Els diners que l'Estat ha donat a Catalunya

"Catalunya ja ha rebut més diners de l'Estat que els que van rebre Bankia i Catalunya Caixa juntes. Un total de 35.000 milions d'euros del FLA per pagar proveïdors i farmàcies. L'Estat ha pagat les factures que el senyor Mas no paga, tot i que sí que té diners per pagar les ambaixades de Roma i Viena i el Tricentenari."

L'amenaça Bárcenas

"No m'inquieta en absolut el que pugui dir el senyor Bárcenas. Totes aquelles amenaces de bombes atòmiques..., ja s'ha vist el que tenia! L'únic que pot fer el senyor Bárcenas és intentar veure com organitza la seva defensa, trobar algun advocat, perquè no li duren gaire temps."

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

@elsmatins