Alfred Bosch tem que Arias Cañete torni a impulsar un nou Pla Hidrològic Nacional

El diputat i portaveu d'ERC al Congrés diu al programa de Catalunya Ràdio "L'oracle" creu que s'estan cumplint els pitjors pronòstics d'un PP "fred i dur"

El diputat i portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés, Alfred Bosch, ha criticat el govern de Mariano Rajoy per tornar a obrir la porta als transvasaments. Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, Bosch ha recordat que el ministre d'Agricultura i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, "és el de ‘por huevos', amb perdó. Ho va dir ell. [en referència a l'afirmació que va fer quan era ministre d'Aznar sobre l'aprovació del Pla Hidrològic Nacional] Doncs escolti'm, aquest senyor és el màxim responsable de les polítiques agrícoles i intentarà que això [el PHN] tiri endavant". Bosch ha afegit que, a més, "el Partit Popular ho té en el programa".
Pel que fa a les reformes en el sistema educatiu anunciades pel govern espanyol, Alfred Bosch ha defensat la immersió lingüística a Catalunya i ha assegurat que no perilla: "La societat catalana té molt clar que el sistema actual d'immersió lingüística és el bo i el que vol mantenir." El portaveu republicà ha assegurat que el model "ha funcionat bé" i que "ha contribuït a la integració social".
Alfred Bosch ha criticat també els primers dies de gestió del govern espanyol presidit per Mariano Rajoy. Bosch creu que "s'estan complint els pitjors pronòstics" en un escenari "fred i molt ardu, molt dur", amb la negativa al pacte fiscal, la posada sobre la taula del PHN o les reformes anunciades en el sistema d'ensenyament.
Anar al contingut