Àlex Gorina
Àlex Gorina

Àlex Gorina, realitzador de "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio, guardonat amb el premi d'Amic Predilecte del Gremi d'Hostaleria de Sitges 2016

El jurat ha valorat la implicació i difusió de Gorina al llarg dels anys durant la celebració del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Àlex Gorina, realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", de Catalunya Ràdio, ha rebut el premi d'Amic Predilecte del Gremi d'Hostaleria de Sitges 2016 pel seu suport al Festival que se celebra a Sitges des de fa 49 anys.

L'acte es va fer ahir a la nit l'Hotel Dolce, durant el transcurs del Sopar de l'Agremiat.

"La finestra indiscreta" es fa cada nit, de divendres a dissabte, d'una a tres. És un programa dirigit i presentat per Àlex Gorina, durant tres dècades que ha anat canviant de continguts, de format i d'horari, però sempre mantenint la mateixa passió pel cinema. També formen part del segell de "La finestra indiscreta" el compromís amb la qualitat, la informació, la sinceritat, el contrast d'opinions, el bon humor, el diàleg amb els oients, i una atenció molt especial a la producció cinematogràfica de Catalunya i als joves autors del país.

Per la seva banda, "L'audiovisual" es fa cada nit, de dissabte a diumenge, d'una a dues. És el programa de Catalunya Ràdio especialitzat en el món de la música de cinema i del món de l'espectacle, concretament del gènere del musical, tant cinematogràfic com teatral. Dirigit i presentat per Àlex Gorina, fa una aproximació a la història de les bandes sonores, amb les grans aportacions a la música del segle XX i amb les últimes novetats, descobrint nous talents i perseguint les tendències més actuals.

Àlex Gorina i Macià va néixer a Barcelona, l'any 1952. És crític de cinema i periodista de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya. Del 1984 al 1988 va ser  director del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. També dirigeix el programa "Sala 33", de TVC, dedicat a la divulgació del cinema català.

 

Catradio.cat/finestra

Facebook.com/finestraindiscreta

Twitter.com/finestraCR

Catradio.cat/finestra

Facebook.com/finestraindiscreta

Twitter.com/finestraCR

Anar al contingut