Àlex Brendemühl, l'"Alícia" de Tim Burton, l'"Alcaldessa" Colau i el balanç de Canes, a "Cinema 3"

Dissabte, a partir de les 13.15, un nou capítol del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Jaume Figueras conversa amb Àlex Brendemühl i ofereix el balanç del que ha estat el festival de Canes.

Jaume Figueras entrevistarà Àlex Brendemühl per parlar de la seva experiència en la competició oficial del festival de Canes, en què ha participat com a coprotagonista de la pel·lícula de Nicole Garcia "Mal de pierres", al costat de dos astres del cinema francès com Marion Cotillard i Louis Garrel.

El programa tancarà la crònica del festival de Canes amb un balanç de l'edició d'aquest any. En parlarà amb bona part dels protagonistes de les últimes jornades del certamen: Albert Serra, Sonia Braga, Léa Seydoux, Cristian Mungiu, Brillante Mendoza i, per descomptat, Juanjo Giménez, el cineasta català que ha guanyat la Palma d'Or al millor curtmetratge, per "Timecode".

Amb motiu de l'estrena d'"Alicia a través del espejo", s'entrevistarà James Bobin, director d'aquesta seqüela d'"Alícia al país de les meravelles" que ha produït Tim Burton i que tornen a protagonitzar Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway i Johnny Depp.

Pau Faus estrena el film "Alcaldessa", sobre el viatge d'Ada Colau des de l'activisme fins a la política. Amb ell conversarà el programa. El film va guanyar el premi al millor director en la secció de documentals de l'últim festival de Màlaga.

I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debatran sobre el cinema documental i els seus títols preferits d'aquest gènere.

Imatge adjunta: Jaume Figueras i Àlex Brendemühl, durant la gravació de "Cinema 3".

tv3.cat/cinema3
facebook.com/cinema3
twitter.com/cinema3

Anar al contingut