Albano Dante Fachín, secretari general de Podem a Catalunya, aposta per no formar part del nou partit que impulsa Ada Colau

Albano Dante Fachin

Albano Dante Fachin

En declaracions a  "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Dante Fachin ha dit que això no exclou altres maneres de treballar plegats, com ara presentar-se en coalició en unes futures eleccions.

Segons el líder de Podem a Catalunya: "No es cap trencament. Òbviament nosaltres no podríem participar, en aquesta fase, però podem participar en moltes altres fases. En unes futures eleccions, anar en coalició és una de les possibilitats, i és una possibilitat que tampoc és tan catastròfica com moltes vegades es posa sobre la taula." 

Des d'ahir i fins demà a la mitjanit, els militants de Podem voten si estan d'acord o no amb les condicions que posa la direcció per formar part del nou partit d'esquerres. Un partit impulsat per Barcelona en Comú i del qual també formaran part Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa i Equo.

Aquestes condicions són: un codi ètic que limiti mandats i salaris, llistes obertes per elegir-ne la direcció i evitar que els militants de Podem s'hagin d'inscriure en un cens únic.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Albano Dante Fachín, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS