Trueba "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.05

"Al cotxe", amb David Trueba i Marc Gasol

Dilluns, a les 23.05, després de "Matriculats", TV3 emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquesta programa, compartiran trajecte amb l'Eloi Vila, el cineasta i escriptor, David Trueba, i el jugador de bàsquet, Marc Gasol.

Els convidats d'"Al cotxe" d'aquesta setmana són: David Trueba i Marc Gasol.

David Trueba: "No soc dòcil. No m'agrada que ningú em digui què he de fer i ni que les condicions econòmiques determinin el discurs."

El cineasta i escriptor David Trueba està en plena promoció de la seva última pel·lícula, "Casi 40", que s'acaba d'estrenar. Puja al cotxe i l'Eloi el porta de TV3 a Catalunya Ràdio.

A David Trueba li agrada abordar en els seus guions els temes que li interessen personalment, com l'amor, l'amistat o el pas del temps. I al cotxe ens explica com ha viscut ell aquestes experiències, des de l'adolescència fins a la seva relació amb l'actriu Ariadna Gil, amb qui té dos fills. Trueba, el petit de vuit germans d'una família humil, ha conegut l'èxit al cine, la literatura i el periodisme, però diu que, l'important, és seguir el camí que t'has marcat i no deixar que els premis et distreguin ni et desviïn. 

Marc Gasol: "Al bàsquet només li demano que em deixi triar el moment de plegar. Encara no m'ho plantejo, perquè tinc la il·lusió de quan començava."

Marc Gasol és un dels millors jugadors de bàsquet de l'NBA, on porta deu temporades jugant amb els Memphis Grizzlies. Ara ha tornat uns dies a Catalunya i puja al cotxe perquè l'Eloi el porti a un acte de la seva fundació contra l'obesitat infantil. 

Durant la conversa, Marc Gasol repassa la seva trajectòria com a jugador, des del seu pas pel Barça i el Girona fins a convertir-se en el pilar dels Grizzlies de Memphis. El mitjà dels Gasol recorda el sacrifici que van fer els seus pares quan van acompanyar en Pau, el seu germà gran, als Estats Units i el canvi de vida que va suposar per a tota la família. Marc Gasol, que ja té dos fills, vol ser un exemple d'esforç i superació per a les generacions futures i ens explica com s'ho fa per continuar millorant com a jugador i per no deixar-se vèncer pels moments difícils.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut