Ada Colau retreu als seus socis d'ICV que s'hagin despreocupat del model econòmic de Barcelona

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, l'alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha retret a Iniciativa per Catalunya Verds, el seu soci de formació, que s'hagi despreocupat del model econòmic de la ciutat de Barcelona.

Colau ha dit que no podria tolerar del seu soci casos de corrupció, i ha afegit: "Seria una línia vermella. El fet que Iniciativa, malgrat formar part de l'equip de govern, mai ha tingut casos de corrupció, a diferència del Partit Socialista, de Convergència i Unió o del Partit Popular, que n'estan fins dalt. Per mi, això sí que és un tret diferencial que fa que estigui molt contenta que participin d'un projecte més ampli, com és Barcelona en Comú."

Ada Colau també ha afirmat que hi ha una relació injusta entre Catalunya i l'estat espanyol, i ha destacat que, per ella, el model de les autonomies està esgotat.

La cap de llista de Barcelona en Comú aposta perquè els ciutadans decideixin en una consulta popular la seva relació amb l'Estat, però considera que amb les actuals competències, i amb l'actual dotació pressupostària de l'Ajuntament, n'hi ha prou per atendre els drets bàsics dels ciutadans.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Ada Colau, heu d'anar aquí.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut