Ada Colau celebra l'aprovació dels pressupostos, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, Ada Colau (Agnès Busquets) creurà que la CUP ha donat suport als pressupostos de Barcelona i ho celebra amb tot l'Ajuntament, com si fos la dona de l'anunci de la Loteria de Nadal. A més, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Oriol Junqueras (Ivan Labanda) es jugaran l'aprovació dels pressupostos catalans en un duel de ball.

D'altra banda, a la Generalitat estan succeint coses molt estranyes. En Carles Puigdemont (Queco Novell), haurà d'investigar què passa i trobar-hi la solució. A més, Marc Giró (David Marcé) i Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) comentaran el nou pessebre de l'Ajuntament de Barcelona i també s'estrenarà personatge nou a "Polònia": el nou delegat del govern a Catalunya, Enric Millo (Ivan Labanda). 

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) farà passar vergonya a Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) perquè no vol pagar el compte d'un restaurant. Com s'ho farà la vicepresidenta del govern per sortir-se'n?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia