Dissabte, a partir de les 21.55

Activistes convertits en polítics, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, TV3 emetrà una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l'exalcalde de Medellín, Sergio Fajardo, i la filòsofa i activista feminista Judith Butler seran algunes de les veus que passaran pel programa.

Cal ser polític per governar? Aquesta setmana, dos exemples de polítics que venen de l'activisme social conversaran en el plató de "Preguntes freqüents": l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'exalcalde de Medellín, Sergio Fajardo.

Tot seguit s'emetrà una entrevista exclusiva, l'única que ha concedit en la seva estada a Barcelona, amb la filòsofa i activista feminista Judith Butler. Les seves paraules es comentaran amb la periodista i activista Irantzu Varela.

Laura Rosel també presentarà un matrimoni singular, el format per Carolina Punset, que encara milita a Ciutadans, i Alexis Marí, que va estripar-ne el carnet fa un any i mig.

El programa comptarà amb les actuacions de Marcel i Júlia.

A les cadires s'asseuran els periodistes Cristina Fallarás, Alberto Lardiés, Laura Aznar i Camilo Baquero. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "Les FAQs de Quico Sallés", amb molt d'interès per la cabra de la Legió,  "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut