Acord entre la CCMA i l'Orquestra Simfònica del Vallès

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats i concerts de la temporada musical que organitza l'OSV. A més, segons aquest acord, Catalunya Música serà l'emissora oficial dels Concerts Simfònics al Palau de la Música Catalana.

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) es va crear l'any 1987 en el si de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell. L'OSV és l'organitzadora del Cicle Simfònics al Palau de la Música Catalana, al Teatre de la Faràndula de Sabadell i al Centre Cultural Terrassa. També és l'orquestra del cicle Òpera a Catalunya amb l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell. En total, ofereix més de cent concerts l'any per tot Catalunya i la resta de l'estat.

Segons l'acord entre la CCMA i l'OSV, els mitjans de la CCMA faran un ampli seguiment de les activitats i els concerts de l'Orquestra Simfònica de Vallès i podran transmetre diferents concerts de la temporada musical 2018-2019. A més, Catalunya Música serà l'emissora oficial dels Concerts Simfònics al Palau de la Música Catalana.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut