Acord entre la CCMA i la Paeria de Cervera per a la difusió del Festival de Pasqua de Cervera

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Paeria de Cervera han signat un acord de col·laboració per tal de difondre les activitats del Festival de Pasqua de Cervera, que enguany arriba a la 7a edició.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran les activitats programades durant les edicions del 2017 i 2018 del Festival de Pasqua de Cervera, que se celebra durant el mes d'abril.

El festival, que ja arriba a la 7a edició, té lloc en diferents indrets de la capital de la Segarra i és un certamen musical dedicat a la música clàssica catalana. Els escenaris habituals dels concerts del festival són llocs emblemàtics i espais singulars com poden ser la Casa Museu Duran i Sanpere, el Paranimf de la Universitat, l'Església de Sant Agustí, l'Església de Sant Joan Degollat, la Residència Sagrada Família o el Teatre de la Passió. A més, al voltant del festival es duen a terme tota una sèrie d'activitats culturals.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat