Acord entre la CCMA i la Fundació Castell de Peralada per a la difusió de les activitats del Festival de Peralada

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Castell de Peralada han firmat un acord de col·laboració bianual per promocionar i difondre les activitats del Festival Internacional de Música Castell de Peralada, que se celebra aquests dies.

Fins al 17 d'agost, la 32a edició del Festival Internacional de Música Castell de Peralada ofereix propostes artístiques de gran qualitat musical i de dansa als jardins del conjunt medieval del Castell de Peralada. Fins que s'acabi, passaran pel festival figures com Carla Bruni, Jonas Kaufmann, Josep Bros, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, Santana o els mítics Kool & The Gang. Així mateix, s'hi podran veure espectacles musicals com l'òpera "Thaïs", de Massenet, amb Plácido Domingo al capdavant; "Rinaldo", de Händel, "La flauta màgica", de Mozart, amb un muntatge d'Oriol Broggi, o "Pere i el llop amb Brodas Bros", dins del Petit Peralada.  

Tant TV3 com Catalunya Ràdio informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats del Festival de Peralada a través de diferents espais, com, per exemple, "33 recomana" o "Linca't".  

Carmen Mateu va crear el Festival de Peralada el 1987 i aquesta 32a edició és un homenatge al record i la memòria de la seva fundadora, que va morir el gener passat.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

 

ccma.cat

 

Sant Joan Despí, 19 de juliol del 2018

 

Anar al contingut