Acord entre la CCMA i la Fundació Barcelona Olímpica

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Barcelona Olímpica han firmat un acord de col·laboració per a la promoció i difusió de la cultura, mitjançant les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2017 i del 2018 del BCN Sports Film Festival, el Festival Internacional de Cinema i Televisió Esportiva de Barcelona.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i promocionaran les activitats que tindran lloc a les edicions del 2017 i del 2018 del Barcelona Sports Film. L'acord serà vigent fins al 30 de maig del 2018.

La Fundació Barcelona Olímpica organitza el Barcelona Sports Film, 8th i 9th Barcelona International FICTS Festival, que es fa fins al 12 maig a Barcelona, amb l'objectiu d'apropar el món audiovisual d'àmbit esportiu i els valors de l'esport al gran públic. La CCMA, conjuntament amb la Fundació, avaluarà diferents accions especials que es puguin dur a terme conjuntament.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promocionar i de difondre la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut