TEMPORADA ALTA

Acord entre la CCMA i Bitò Produccions per a la difusió de les activitats del Festival Temporada Alta

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Bitò Produccions, que organitza el Festival Temporada Alta en col·laboració amb diverses institucions públiques, han firmat un acord de col·laboració bianual per promocionar i difondre les activitats d'aquest festival d'arts escèniques

La pròxima edició del Festival Temporada Alta, la 27a, tindrà lloc entre el 5 d'octubre i el 10 de desembre a les ciutats de Girona i Salt, amb prop de 100 espectacles i més de 200 funcions. El Temporada Alta és un festival de referència amb projecció internacional, que programa grans noms de l'escena internacional i es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents. El Festival compta amb una àmplia programació de gèneres diversos (teatre, dansa, circ, música i noves tendències teatrals), per a diferents públics i una acurada oferta d'activitats paral·leles.

El Festival Temporada Alta l'organitza Bitò Produccions, en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona i els Ajuntaments de Girona i Salt, amb el suport de l'INAEM i el projecte de cooperació territorial Interreg/ Poctefa de la Unió Europea.

Tant TV3 com Catalunya Ràdio informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats del Festival a través de diferents espais. A més, hi haurà una vinculació entre el Festival Temporada Alta i el projecte Amics d'iCat.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

temporada-alta.com

Anar al contingut